Шановні Віталій Ярема та Арсен Аваков, навіщо ви прийшли до влади?

507

Навіщо Ви прийшли до влади, скориставшись досягненнями Евромайдану? Жодних змін ані в прокуратурі, ані в органах внутрішніх справ досі не відбулося. Ви тільки балакаєте про реформи, але нічого не робите для цього. Ви презентуєте якісь плани на реформи, вихваляєтесь якимось нікчемними досягненнями. А в той же час корупція в підконтрольних Вам правоохоронних органах процвітає. І Ви вже більше ніж півроку нічого не робите з цим.

Всі корупційні схеми, які працювали при Януковичах, досі існують. В роботі правоохоронних органах взагалі нічого не змінилося.

Органи прокуратури та МВС досі здійснюють тиск на підприємства, втручаючись в господарську діяльність. Замість того, щоб притягувати до відповідальності хабарників, вбивць та сепаратистів, вони займаються колекторською діяльністю, вимаганням грошей від підприємств.

В м. Одесі зараз слідчим СВ Одеського міського управління МВС України в Одеській області лейтенантом міліції Донченко – Пишкало М.В. проводиться досудове розслідування кримінального провадження №42014160000000299 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.

Слідчий Донченко-Пишкало М.В. та прокурор прокуратури Малиновського району м. Одеси Стафік Р.Т. вважають, що підприємство, яке виплатило гроші своїм працівникам, здійснило злочин. І під гаслом цього абсурду слідчий та прокурор викликають на допити керівників підприємства, засновників підприємства та працівників, вимагають проводити податкові перевірки, проводять обшуки на підприємстві, витребують та вилучають документи та комп’ютерну техніку.

До цього часу жодній особі підприємства не пред’явлено підозру, так як нема чого пред’являти – немає події злочину. Це добре розуміють і слідчий, і прокурор.

Однак вони не переймаються цим, так як здійснюють свою злочинну діяльність під керівництвом Прокурора Одеської області Приз Андрія Андрійовича та начальника ГУ МВС України в Одеські області Катеринчука Івана Петровича. Саме ці особи дають вказівки слідчому Донченко – Пишкало М.В. та наглядовому прокурору Стафік Р.Т. Жодні скарги на ім’я цих керівників не дають результату. Тому слідчі та прокурори відчувають свою безкарність.

Чи можливо здійснювати підприємницьку діяльність в таких умовах? В державі немає грошей, сплачувати податки вже нікому, а підприємства замість того, щоб працювати, відбиваються від слідчих МВС, прокурорів та їх бредових обвинувачень.

Про які реформи Ви, шановні високопосадовці, говорите? Чим Ви відрізняєтесь від Пшонки та Захарчено? Нічим. Ви такі самі бездарні керівники.

Ви, Віталію Григоровичу та Арсене Борисовичу, намагаєтесь залишитись на своїх посадах. Але для чого? Ви нічого не змінюєте. Вам нічого робити на цих відповідальних посадах. Тому, будь ласка, йдіть геть. Не чекайте долі Пшонки та Захарчено.

http://verhovenstvo.com/view/7774