Запланована Провокація проти Фінансового Майдану під НБУ

636

Вже третю ніч активісти Фінансового Майдану стоять під стінами НБУ, висловлюючи свій протест проти бездіяльності влади, яка не робить жодного кроку для укріплення національної валюти на адекватному рівні, яка не робить жодного кроку на зустріч споживачам фінансових послуг, позичальникам та вкладникам комерційних банків.

Активісти заявляють, що проти них плануються провокація. Вчора, в до обіду, біля активістів з’явились дуже підозрілі люди, в основному старшого віку та молодшого – молодики. Ці люди, по-перше намагались втрутитись у кожний виступ активістів, а також намагались в момент інтерв’ю вигукнути якусь несе митницю. Після мирної і спокійної ночі, біля 10:00 сьогодні, провокатори знову почали підходити до активістів, в результаті чого відбулась незначна патасовка. На даний момент часу, ці люди знаходяться неподалік від активістів, та намагаються зробити вигляд, що являються учасниками руху. На даний момент часу, активісти розробляють план охорони периметру майданчика перед стінами НБУ, який будуть охороняти чоловіки з нашивками «Фінансовий Майдан».

Учасники руху будуть чекати під стінами НБУ, допоки не будуть прийняти закони, які вирішують проблему валютних позичальників и вкладників банків, які вже зареєстровано у Верховній Раді, та вони не мають підтримки з боку Влади. Учасники будуть чекати, допоки НБУ врешті решт не візьметься за роботу, та зафіксує національну валюту на досяжному для кожного українця рівні.

http://gkbankov.org/uk/