Вищий господарський суд зупинив рейдерів Світовенка та Осуховського

761

У вівторок, 5 листопада Вищий господарський суд країни ухвалив доленосне рішення для колективу орендної фірми «Екста», на яких протягом 13 років чинився тиск з боку злочинного угруповування, відомого під назвою «Льолікі-Болікі», а саме Світовенка Віктора Васильовича і Світовенка Віктора Вікторовича. За участю корумпованих правоохоронців: першого заступника прокурора Печерського району м. Києва Кузьменка О.П. та слідчого Печерського РУ ГУ МВС України в м. Києві Ігнатенка І.В. фабрикувались кримінальні справи, докази. Вищий господарський суд ухвалив рішення, яким підтвердив право власності членів організації орендарів орендної фірми «Екста» на будівлю в місті Києві по вулиці Шота Руставеллі 11.

Нагадаємо, що кримінальне угруповування «Льолікі-Болікі» в складі батька і сина Світовенків, а також Народного депутата України від ВО «Свобода» Олега Осуховського чинили силовий тиск на законних власників приміщення з метою його рейдерського захоплення. Також ці ділки шахрайським шляхом привласнили заставне майно, під яке ними ж був взятий кредит в латвійському банку «Реверта» (попередня назва «ПАРЕКС БАНК») у розмірі 10 млн. євро (42% Європейський банк реконструкції та розвитку).

Громадська організація «Комітет по протидії корупції в органах влади» підтримала колектив орендної фірми «Екста» в їх боротьбі проти рейдерів та корупціонерів у владі.

antikor.com.ua