Цілодобові кредити без прописки: особливості, переваги та недоліки

656

1Прописка потенційного клієнта до сих пір грає в нашій країні значну роль, коли людина збирається позичити кошти в банку. Якщо такий стан справ здається вам звичайним і природним, то знайте: в країнах з розвиненою економікою подібні позначки в паспорті вже давно не становлять жодного інтересу для фінансової установи, повідомляє http://micro-credit.com.ua/zajm-na-kartu/

А вся справа в тому, що банкам цей спосіб здається більш зручним і простим. Видаєш кредит людині, зареєстрованій неподалік, і якщо вона не виплачує суму, то можна її знайти і зробити стягнення.
Але більш далекоглядні компанії переглянули підхід і усвідомили колосальну кількість клієнтів, яка втрачається при такому підході. Багато людей бажають співпрацювати з банком і отримати кредитні кошти, але їх документація неповна. Позичальник може бути тимчасово безробітним або просто не мати офіційного працевлаштування. Як вчинити в такому випадку?

На щастя, існує альтернативний варіант. Виявляється, ряд банків дозволяє підписати кредитний договір:

  • без довідки про офіційну заробітну плату;
  • без поручителів;
  • без заставного майна;
  • без реєстрації.
  • Останній пункт - займ без прописки - буде розглянуто докладніше.

Відмінності кредитів у банку і МФО

По-перше, найчастіше вони бувають короткостроковими (кілька днів-тижнів). Якщо порівнювати з іншими установами - там обумовлені терміни досягають від року до 5 років.

По-друге, відповідно до закону, людина може отримати від такої організації не більше 200 000 гривень. Отже, такий кредитний договір підійде людям, яким потрібна порівняно невелика сума грошей.

Але найважливіше наступне: для мікрофінансової організації не грає ролі зіпсованість кредитної історії позичальника, документальне підтвердження доходу або соціальна група (пенсіонер, безробітний, інвалід, студент і ін.).

Чому так? Справа в тому, що закон про діяльність МФО дозволяє їм встановлювати річні ставки «на свій смак». Оскільки позики видаються на короткі терміни, цифри не здаються величезними, але в перерахунку на річний показник вони можуть досягати і 600%.

І якщо комусь подібні умови здадуться кабальними, то інший буде згоден переплатити за надані переваги.

Що робити, якщо потрібен кредит цілодобово

2

Багато організацій надають послуги мікрокредитування, не вимагаючи при цьому наявність штампа в паспорті. Гроші в таких випадках видають як готівкою, так і на картку.

Ряд МФО дозволяють отримати кошти в найкоротші терміни. Досить часто договір буде оформлений протягом години, але є і такі контори, де з усім впораються і за 15 хвилин. У всякому разі, так повідомляється на їх веб-сторінках.

Тому якщо конче треба взяти кредит без прописки, при цьому час підтискає - альтернативні варіанти кредитування здатні серйозно виручити. Особливо, коли оформлення доступно через Інтернет.

Ось що необхідно зробити:

  1. скористатися сервісом пошуку відповідних МФО.
  2. вибрати компанію з умовами, які якнайкраще задовольняють вимоги.
  3. уважно ознайомитися з відгуками про організацію, зателефонувати їм, дізнатися всі необхідні деталі (в першу чергу ставку).заповнити необхідні форми і виконати зазначені умови.Зверніть увагу, що деякі мікрофінансові компанії обслуговують людей тільки в тому випадку, якщо вони досягли 21 року. Більшість же допомагає тим, кому є мінімум 18 років.

Де взяти кредит на картку

Інформація про мікрофінансові організації, які надають позики за спрощеними умовами, доступна сайті micro-credit.com.ua. Вона допоможе порівняти отримані з переліку дані і прийняти краще можливе рішення.
В основному МФО використовують один з двох підходів в наданні сервісу:

  • клієнт отримує повноцінні послуги з кредитування, використовуючи тільки Всесвітню мережу;
  • клієнт відправляє запит через Інтернет, але оформлення документів та видача грошей відбудеться в «реальному світі».Компанії зобов'язуються дотримуватися законів України, тому від вас вимагається тільки порівняти умови різних компаній і вибрати кращу пропозицію.

Важливо врахувати, що кредит в Україні видається на території всієї країни, за винятком зони проведення АТО і Кримського півострова. В першу чергу це стосується великих міст, але і в невеликих селищах можна знайти потрібну компанію - тенденція показує, що кількість філій зростає.

Перш ніж пов'язувати себе договором про кредитування і розголошувати особисту інформацію, необхідно згадати, що в Інтернеті нерідко можна наштовхнутися на шахраїв. Це не означає, що вони всюди, варто уважно аналізувати дані про МФО і приділяти достатньо уваги кожній з дрібних деталей, які викликають підозру. Важливо ретельно ознайомитися з умовами кредитного договору і врахувати можливі нюанси. Не треба соромитися розпитувати про підводні камені, якщо є можливість.