Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) онлайн дивитися трейлер

3 069

Скриншот 25-01-2018 142856Фільм «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» (онлайн дивитися на КіноНаХаті) - це третя частина знаменитої молодіжної франшизи за мотивами книг письменника Джеймса Дешнера. Картина повинна була вийти на екрани ще в лютому 2017 року, проте після того, як головний актор Ділан О'Брайен отримав на знімальному майданчику важку травму виробництво триквела і відповідно його дату прем'єри довелося відкласти, тепер у кінотеатрах України реліз відбудеться 25 січня 2018 року.

Сюжет «Той, що біжить лабіринтом 3: Ліки від смерті»

Сюжет фільму розвивається після подій двох попередніх частин. Полум'я повернуло хлопцям спогади, проте питань у них як і раніше усе ще більше, ніж відповідей. Головний герой - хлопець Томас для виконання заключної, але найбільш небезпечної місії очолює загін глейдерів, що вижили. Їм належить проникнути в контрольоване організацією "П.О.Р.О.К." так зване "Останнє Місто". Там вони зможуть знайти всю необхідну інформацію, ось тільки навіть після закінчення всієї брехні правда може виявитися куди гірше, ніж Томас міг собі уявити. Однак "П.О.Р.О.К.у" не можна довіряти, а самі вони вже не здатні контролювати абсолютно все навколо. Головним героям потрібно не просто дістатися до істини і звільнити своїх друзів, але і відшукати ліки від страшної хвороби, яка знищила більшу частину населення планети.

Акторський склад фільму повертає на екрани улюблених героїв. На екранах знову з'являться Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Ейдан Гіллен і багато інших, а також до складу артистів влилися Роза Салазар і Волтер Ґоґінс. Режисером знову виступив Весс Болл, постановник двох попередніх картин франшизи.

Український трейлер до кінофільму

Представляємо Вашій увазі трейлер до фільму «Той, що біжить в лабіринті 3: Ліки від смерті». Відео привідкриє завісу того, як головні герої будуть боротися проти "П.О.Р.О.К.у".

Фільм Той, що біжить в лабіринті: Ліки від смерті - це третя частина знаменитої молодіжної франшизи за мотивами книг письменника Джеймса Дешнера. Картина повинна була вийти на екрани ще в лютому 2017 року, проте після того, як головний актор Ділан О'Брайен отримав на знімальному майданчику важку травму виробництво триквела і відповідно його дату прем'єри довелося відкласти, тепер в кінотеатрах Росії реліз відбудеться 25 січня 2018 року.

Сюжет фільму розвивається після подій двох попередніх частин: Той, що біжить в лабіринті і біжить в лабіринті: Випробування вогнем. Полум'я повернуло хлопцям спогади, проте питань у них як і раніше усе ще більше, ніж відповідей. Головний герой - хлопець Томас для виконання заключної, але найбільш небезпечної місії очолює загін, що вижили Глейдера. Їм належить проникнути в контрольований організацією ПОРОК так званий Останній Місто. Там вони зможуть знайти всю необхідну інформацію, ось тільки навіть після закінчення всієї брехні правда може виявитися куди гірше, ніж Томас міг собі уявити. Однак П.О.Р.О.К.у не можна довіряти, а самі вони вже не здатні контролювати абсолютно все навколо. Головним героям потрібно не просто дістатися до істини і звільнити своїх друзів, але і відшукати ліки від страшної хвороби, яка знищила більшу частину населення планети.

Акторський склад фільму повертає на екрани улюблених героїв. На екранах знову з'являться Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Ейдан Гіллен і багато інших, а також до складу артистів влилися Роза Салазар і Уолтер Гоггинс. Режисером знову виступив Уесс Болл, постановник двох попередніх картин цього циклу.