Слава! Слава сотні ім. Святослава!

1 318

Рада Майдану прийняла рішення звільнити Мінагропром. Підрозділ „Свободи” ім.Святослава Хороброго це рішення виконав.

З неймовірною радістю зустріли майданівські посполиті новину про героїчне звільнення мінагропрому від деструктивних елементів, які мішають нам (і не тільки нам…) жить. Адже всім було ясно, що захоплення будівель у той час, коли опозиція веде конструктивні переговори з режимом з проханням проявити милість до захоплених (або просто викрадених) активістів – то є палки в колеса отого возу проблем, який стараються витягти наші лідери напару з Януковичем і його гвардійцями. От і Лижечко так каже, що то є наша поза доброї волі!

А не можна дратувати Януковича в такий делікатний момент! Бо розсердиться дядько і таки зафігачить надзвичайний стан по самий Львів! Ні в якому разі не можна! Тільки мир, злагода, артемівське шампанське на брудершафт і чмокі-чмокі на прощання. В пузіко. Або в попку. Ну, це вже кому як зручніше. Яценюку, так тому… А, яка різниця, головне – мир і злагода на переговорах! І — шоби дядько не сердився. Бо він строгий, хоча і справедливий. А поки мир не підписали, то дядько потроху буде нас пресувати. От, Андрєєв, кажуть, пропав. Ні, вже знайшовся, але в підпіллі. Коба – той встиг, слава богу. А Булатов — поки що безвісти…

Оробець в пузіко заробила — співчуваємо… Прямо в парламенті. Вони це до сих пір називають парламентом, а оте, що там приймається зігуванням рук – законами. Наша опо визнає ті закони і героїчно в кулуарах бореться за їх відміну. Взагалі ситуація просто сюр: зранку до обіду ми пацюємо в правовому полі, а після обіду – всі на Майдан, бо революція!..

Ну, то таке, — нас, посполитих, не стосується.

Наша справа – зачистка! По-суворівьки! Травмати і вогнепали – до бою! Гранати – також до бою! Кстаті, а звідки у вас шумові гранати, хлопці? Упс…

Так що правильно ви зробили, що відбили оту дурнувату і нікому не потрібну будівлю мін – мать його так – агро – твою дивізію – прому. Бо шо таке будівля? То нічого! – кажуть наші лідери. То є, практично, торічелева пустота. А вони свою справу знають, бо по тих будівлях вештали туди-сюди не раз з усілякими паперами, на яких хтивою рукою чиновника були поставлені підписи під колонками з цифрами. От ті цифри – ото да!.. Вам ті папери ні про що не говорять, але будь-який журналіст просто мріє почитати перед сном оті цифри, — хоч Таню Чорновіл запитайте. Вона в темі тих цифр і паперів. Так от: всі ті папери якраз і знаходяться у всяких отих нікому не потрібних кабмінах.

Або хоч візьми „Нафтогаз”, к приміру. Нафтогаз – це дуже складне слово, яке зліплене з нафти і газу. Ну, щоби вам було більш зрозуміло: у спритних хлопців це викликає такий апетит і таке слиновиділення, як у вас випивка і закуска – два в одному.

Тама, в тому Нафтогазі, як заходиш в фойє, то зліва – вахтьор, справа – тітушки, а прямо — росте дуб. Твердий, як ваш лоб. А на тому дубі – скриня. А в тій скрині – купа цидулок з цифрами і прізвищами. І якщо вміти читати, то можна пошукати цидулку з написом „Росукренерго”, для прикладу. І, врешті, розгадати той ребус (іноземне слово на маратхі), який замучив всю патріотичну спільноту – від почившої в бозі „Нашої України” до перебуваючого в комі КУНу: чи вписане в ті божественні, благословенні самим Яхве скрижалі, окрім Фірташа, ще й імена Ющенка чи ще там кого; того ж Могилевича, к приміру чи кого дрібнішого – Івченко?..

Але обтікають акуратно революційні хвилі народного гніву оті будівлі з паперами. І ні боже ж мой! Тільки лідери на сцені періодично вправляються у артикуляції, старанно вимовляючи слово „гевалюція!” — і скельцями, як прожекторами з „Аврори” – блим!.. То вони нам семафорять з флагманської сцени, вказуючи путь вперед: „На місці — стой! Ра-а-а-з, два-а-а!”

Ну, то да, — відповідають посполиті, знімають шапки і співають гімн. І то є прекрасно! Сам співав не раз…

А щоби перемогти владу, треба страйк по всій країні, кажуть лідери. І не інакше. А „страйк” – це іноземне слово, яке на суахілі означає „нічого не робити”. Суахілі – це не грузин. Це більше схоже на Обаму, який сказав, що розбиратися не буде, хто там праві, ліві – всім Кузькіну мать і санкції – і владі, і опозиції… Зазвичай так дорослі ото заходять в дитячу кімнату, де галас на всю хату і пір’я від подушок літає, і гиркають на малечу: „Тихо мені тут всім!” Розбиратися ото ще з вами…

Так що, хлопці-геройці, правильно ви зробили, що пошмаляли з травматів отих окупантів Мінагропрому. Бо система мусить працювати без збоїв. А щоби були збої, треба страйк, я вже казав. А поки що у нас не страйк, а революція. Чи парламентська опозиція?..

До речі, вам не варто зупинятися на цих досягненнях – ще є купа приміщень, які треба звільняти і передавати нашій міліції. Список самі складете чи також допомога потрібна? Ну, і Грушевського зачистіть заодно.

А всім бажаючим самовільно захопити якусь ОДА чи ще там щось – дивіться обережно, бо там „Свобода” вас стріне радісно у входа…

П.С. До речі, Святослав був дійсно хоробрий, але в біса тупий. Типовий вікінг. Державу не розбудовував, а їздив собі по світу, аби де славу бойову знайти на свою дупу. Символічно, однако…

"Олег Синякевич"

ord-ua.com