Школа англійської мови Redford — унікальна методика викладання власної розробки

688

Англійська-це не одна з більшості мов, писати і говорити на якій-питання скоріше не потреби, а моди. У наш з вами час англійська – це загальновизнаний мова спілкування різних культур і професій, мова бізнесу, науки, техніки, культури, політики. Практика демонструє, що в даний час без знання англійської немає можливості домогтися більш-менш значимого положення в суспільстві і професійної діяльності. З цієї причини вивчення цієї мови набирає величезну затребуваність, і охоплює все більш широкі категорії людей, від молодшого до старшого віку. Детальніше тут.

Школа Redford, розрослася до мережі курсів по Києву (Борщагівка, Оболонь, Позняки, Палац Спорту) і Запоріжжю, не новачок на ринку викладання. Основним джерелом заслуженого успіху є авторська програма викладання англійської власної розробки, що включає до 12 етапів навчання, які розбиті на курси тривалістю три місяці.

Особливостями навчання на курсах англійської мови в Києві та Запоріжжі від Редфорд є:

  • заняття проводяться в мінігрупах 4-8 чоловік, що гарантує максимальну увагу викладачів навчається.
  • заняття проводяться у зручний для людини час, у другій або в першій половині дня, два–три рази протягом тижня.
  • за студентом закріплюється викладач, який протягом курсу здійснює індивідуальні заняття (без додаткової оплати), створює персональні рекомендації щодо вдосконалення, контролює успішність.
  • крім групових занять, в методиці навчання Redford дуже важливе місце мають індивідуальні заняття. Навіть в межах стандартних курсів кожне третє заняття-індивідуальне, де більш ретельно опрацьовуються окремі теми, заповнюються з'явилися прогалини. Крім цього, у формах навчання практикуються 100% персональні курси мови, програма яких розробляється під персональні особливості студента.

Школа Redford надає до вивчення курси мови різного рівня складності (по 12-ти рівневої системи), програми яких адаптовані для різних груп:

  1. Курс англійської для дітей дошкільного віку від 4 до 6 років, що допомагає підготувати дитину до занять у школі.
  2. Курси англійської мови для школярів віком від 6 до 16 років, які успішно розширюють шкільний курс, допомагають підняти успішність і успішно отримати підсумкову атестацію.
  3. Курс англійської beginner для початківців. Допоможе вдало зробити перші кроки у вивченні англійської, отримати навички розмовної мови, читання, письма, зробити заділ для майбутнього вивчення мови.
  4. Курси мови для дорослих. Поєднують індивідуальні, групові заняття.
  5. Персональні курси, для яких програма розробляється відштовхуючись від можливостей і цілей у вивченні кожного учня.
  6. Інтенсивний курс, призначений для тих, хто хоче вивчити мову в максимально швидкому темпі. Його характерною особливістю є проведення уроків три рази протягом тижня, в ході збільшених групових занять (заняття тривають 120 хвилин).
  7. Спеціальні розмовні клуби, які організовуються по суботах, і необхідні для підвищення розмовних навичок.
  8. Корпоративна Англійська. Курс проводиться серед працівників певної компанії. Програма створюється з умовою конкретної професійної та корпоративної специфіки.
  9. Англійська по скайпу. Необхідний тим, хто не має можливостей на відвідування очного навчання, і вважає за краще навчання віддалено.