ШАХРАЙ Андріян Рудаков

728

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ — не давайте йому грошей, він нікому їх не передасть.
Оцей підарас кинув на гроші купу людей:
групу волонтерів, ВО Свободу, мій 11 ЗБАТ ДУК і ще Правий Сектор в цілому, це з того що достеменно зараз відомо. Від імені вищевкладених організацій збирав кошти але не передавав їх, а привласнював собі.
Між собою ним ображені ми вже перезнайомились. Свідки є, докази теж.
В умовах сьогодення займатись такими дурницями як з ним судитись ні в кого нема ні часу ні бажання. Лише сам Андріян постійно погрожує на усіх подати до суду.
Усі провини, які за ним водяться, тепер він намагається повісити на тих, на кому довгий час заробляв.
Дозволяю будь кому, хто в тилу може стати на захист за хлопців на фронті на яких безсовісно заробляють — поговорити з ним по-чоловічому. Ніхто не має права ображати волонтерів та побратимів наших бійців.

ДЕТАЛІ
1.
Стаття:
Самозванець звинувачує одну з найбільших груп волонтерів у шахрайстві
http://www.informator.su/5samozvanets-zvinuvachuye-odnu-z-…/
2.
Дружині Івана з групи волонтерів Андріян погрожував серед ночі, після того як його брехню вскрили. У всьому що накрав сам Андріян зробив винним Івана та увесь волонтерський колектив об’явив шахраями. Поспілкуватисьз Іваном можна тут.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005092813203
3.
По моєму 11 батальйону ДУК представлявся моїм заступником і збирав кошти на Грушевського, жодної копійки з того хлопці не отримали.
Коли його попросили пояснити він відморозився і тепер звинувачує у шахрайстві Марусин полігон і увесь наш батальйон… вобше здоров’я не береже.
4.
По Правому Сектору казав що працював з Анею Демид
Аня Демид мені відписалась:
Anna Demid
Доброго дня!
Маруся , я Ганна Демиденко, ПС м.Киів, з приводу Рудакова!
У нас з ним також був конфлікт, він неадекват повний, погрожував. На нього в мене є всі данні, в свободі його перевіряють, бо він там був наче б то по Житомирщіні координатором. В мене є всі його данні, він заповнював анкету в штабі. Ним буде займатися СБ, я їм передаю по ньому всю інформацію, вони вас також наберуть.
Благословляю побратимів на таку розмову з ідіотом, яку ви вважаєте доцільною у наш воєнний час, віддаю в надійні руки цю справу, бо мої усі війною зайняті, а судитись я з підарасами не буду, для них тепер мають бути інші способи роз’яснювальної роботи.

За матеріалами: ord-ua.com