Рух Фінансовий Майдан: «Єдиним джерелом влади в Україні є народ»

912

Відео звернення учасників руху Фінансовий Майдан:

Акція під стінами НБУ триває вже тринадцяту добу, день і ніч активісти стоять на варті свого, вже обжитого майданчику. Кожного дня до акції долучається все більше та більше учасників, неплатоспроможних валютних позичальників, вкладників, всіх постраждалих від девальвації гривні, які приїжджають с усіх куточків України. За, майже 2 тижня, зі сторони влади до мітингувальників жодного разу ніхто не вийшов, окрім представників та керівників МВД після шокуючого розгону Фінансового Майдану, та де кількох депутатів. Також, на території майданчику після розгону знаходяться працівники патрульної служби міліції спец. призначення "Київ-1" , координатором якого є Євген Дейдей, колишній Сотник 7-ї сотні оборони Євромайдану.

Тим часом, на протязі цих тижнів активістами руху Фінансовий Майдан була відвернена спроба незаконного виселення у Києві, незнайомі молодики намагалися зламати залізні двері в загальний коридор, вирізали замок з дверей в квартиру, і увірвалися у приміщення, у квартирі знаходилась 25-річна дівчина. На руках молодики мали копії форми 3, сказали що у них був депозит 200 тисяч гривень у банку і банк їм в обмін на депозит продав квартиру, нібито вони купили дешеву квартиру, бо їм ніде жити, вони два брати біженці з Криму (подробиці: http://gkbankov.org/uk/poperedzhena-chergova-sproba-nezakonn/). Схожа історія, із не приємним кінцем відбулась у лютому цього року, коли апеляційний суд Київської області залишив в силі рішення про визнання правильними прилюдних торгів з реалізації арештованого майна за участю лише одного учасника (Пояснення історії http://arrhythmologystories.blogspot.com/…/blog-post_19.html).

За останні 3 доби, смі в Інтернеті та соцмережах розповсюджує інформацією про неможливість переведення валютних кредитів у гривню, аргументуючи це однією із умов МВФ при наданні наступного траншу Україні. Спочатку було нав'язування Меморандуму, а зараз думки про неможливість розв'язання проблеми, перекладаючи, як і рік тому, відповідальність на МВФ. Історія про відповідальність продовжується вже цілий рік: вибори президента, окупація Криму, парламентські вибори, початок боротьби з агресором на сході, вибори в комітети, розподіл, точніше бійка за місце голів комітетів, потім НБУ, а тепер МВФ! Умова МВФ лишите тисячі людей без домівок, лишивши їх без даху над головою та з боргом для нащадків? Проаналізувавши останній рік та дії Національного Банку, з рефінансуванням комерційних Банків, які в результаті визнано банкрутами, кінцева мета цього введення в оману, продаж заставного (іпотечного) майна.

Не дивлячись на ці події, та жорстоку інформаційну боротьбу, яку ведуть Комерційні банки в купі з НБУ, вустами деяких телевізійних каналів та «вибросів» у соц. Мережах, рух Фінансовий Майдан продовжує свою боротьбу, оскільки має повне право, законне право, про яке повинен пам'ятати кожен сьогоднішній чиновник чи керівник: «єдиним джерелом влади в Україні є народ!».

Конституція України:

"Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування"

"Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави"

"Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй."

http://gkbankov.org/uk/