Помощнику судьи, совершившему убийство, “судейские” помогут не сидеть

444

13 вересня о 10:00 у Дарницькому районному суді за адресою м. Київ, вул. Севастопольська 7/13 відбудеться чергове засідання у справі вбивства студента ІМВ Андрія Юзюка, вбивця – помічник судді Київського окружного адміністративного суду Борис Кириченко, котрий у стані сильного алкогольного сп’яніння на шаленій швидкості виїхав на тротуар, збивши двох людей. Обвинувачуваний не визнає своєї вини та вдає з себе простого свідка ДТП.
Друзі та родичі загиблого підозрюють, що обвинувачуваному вдасться уникнути покарання завдяки зв’язкам у судовій системі. За час слідства Борис Кириченко звільнився чи його «звільнили» з Київського окружного адмінсуду та зробили простим юристом приватної фірми. Очевидно, аби не кидав тінь на таку поважну організацію. Тепер Бориса Кириченка намагаються «відмазати» в Дарницькому районному суді, де триває розгляд його справи.
Чи стане дана справа черговим підтвердженням злиденності судової системи, де юстиція є не однаковою по відношенню до простих людей та можновладців? Близькі загиблого закликають усіх небайдужих підтримати заклик до правосуддя та допомогти у висвітленні судового процесу.
З деталями слідства можна ознайомитись: http://vk.com/yuzyukandriy

«Знову просимо УСІХ НЕБАЙДУЖИХ прийти до приміщення суду на 9:15 і, підтримавши маму Андрія, закликати до правосуддя! Не будьте осторонь, адже вбитий (на тротуарі!) — простий студент, світла й розумна молода людина на початку свого шляху, вбивця – помічник судді (!), який не визнає своєї вини і вдає з себе простого свідка ДТП», — написано на стінці групи ВКонтакті, присвяченій пам’яті Андрія Юзика.

По материалам: ord-ua.com