Нова програма MODUL FINANCE від «Модуль-Онлайн» – скористайтеся вигідною розстрочкою

2 118

Мережа салонів кухонь «Модуль-Онлайн» пропонує своїм клієнтам скористатися вигідною пропозицією. Так, вона запускає програму MODUL FINANCE, що передбачає надання розстрочки з пільговим періодом на 10 місяців під 0,01% річних. Максимальний термін кредитування становить 14 місяців.

Це особлива пропозиція, завдяки якій клієнти салонів зможуть не просто вигідно купити гарну кухню, але й не переплачувати за неї.

Модуль-Онлайн – це не просто широкий вибір кухонь. Це мережа салонів, яка відома в п’яти країнах та пропонує якісні, стильні модульні рішення під будь-який інтер’єр. Салони пропонують можливість побачити проєкт майбутньої кухні та зрозуміти, як вона буде виглядати у вас в квартирі. Для цього можна скористатися безкоштовним онлайн конструктором кухонь. Після оформлення заявки на виробництво, ви отримаєте готову кухню в терміни від 3 до 14 днів, що залежать від складності роботи.

Як скористатися програмою?

MODUL FINANCE доступна для всіх клієнтів салонів. Пільговий період складає 10 місяців, а після закінчення цього періоду комісія складе 3%.

Щоб оформити розстрочку, потрібно виконати наступні умови:

  • вік покупця повинен становити від 21 до 60 років;
  • стаж роботи повинен складати не менше 4 місяців;
  • обов’язкове працевлаштування: офіційне або неофіційне;
  • при оформленні кредиту потрібно мати паспорт та податковий номер.

При оформленні розстрочки знімається одноразова комісія 490 грн/СМС-сервіс.

Якісні кухні від перевіреної мережі салонів

безкоштовним онлайн конструктором кухонь. Після оформлення заявки на виробництво, ви отримаєте готову кухню в терміни від 3 до 14 днів, що залежать від складності роботи.

Меблі, що пропонує «Модуль-Онлайн», широко відомі в Білорусі, Росії, Грузії, Канаді та Україні. Починаючи з моменту виходу на ринок (2006 рік), компанія реалізувала більше 25 000 складних проектів, а також розширилась, відкривши більше 30 нових салонів. В 2016 році був створений новий продукт – кухні «Модуль-Онлайн».

Такі меблі продумані до дрібниць і можуть прикрасити інтер’єр як квартири, так і будинку. Вони мають цікавий, стильний дизайн, а також високу якість. Це можливо завдяки сучасному обладнанню, на якому й виробляються кухні. Воно не має аналогів серед інших фабрик в СНД, а всі роботи по створенню меблів проводяться під суворим контролем.

Для того, щоб порадувати своїх клієнтів, в мережі салонів працюють професійні дизайнери та конструктори. В якості матеріалів обираються кращі комплектуючі та фурнітура.

Кухні від «Модуль-Онлайн» — це краще рішення для стильних та сучасних інтер’єрів. Такі меблі прикрасять ваш будинок та будуть служити довгий час.