Майор милиции спровоцировал ДТП

658

6 червня 2013 року біля 13.00 години дня у Житомирі на вул. Ватутіна, 13 сталася ДТП. Автомобіль ДЕУ «Ланос», кермував яким майор міліції Остапенко — співробітник Володарськ — Волинського РВ УМВС України в Житомирській області, протаранив «Жигулі», в яких знаходилось подружжя Бабюків — Петро Борисович, його дружина Раїса Яківна, доньки Юля та Діана. Травмовані, і досить тяжко, були всі учасники пригоди, за винятком самого міліціонера. Постраждала також вагітна дружина майора. «Жигулі» саме готувались розвертатись, дотримуючись правил дорожнього руху, аж тут в них заїхав міліціонер. Гальмівний шлях, який залишив по собі «Ланос», у порівнянні з пошкодженнями, що отримав «Жигуль», свідчать про вірогідне перевищення швидкості, якого міг припуститися співробітник міліції.

Міліціонер стверджує, що Жигулі несподівано почали розвертатися з правого ряду автошляху, а пасажири «Жигулів» впевнені, що знаходились у лівому ряду, пропустили зустрічну машину і вже починали розворот, аж тут БАЦ!!! — міліція в хаті.

В об’єктивність слідства жоден з випадкових свідків не вірить, враховуючи інформацію про «розслідування» інших резонансних ДТП. Наприклад, кримінальне провадження по «мажорній» ДТП із смертельним наслідком, яка сталася в Черняхові, припинено і до судового розгляду не дійшло. А коли родичі вбитого селянина звернулись з позовом до суду, а той витребував з обласної міліції справу, то всі матеріали раптово забрав до себе прокурор — нібито для перевірки… І подібні випадки на Житомирщині не виняток (див Серіал \»Вбивця року\»: слідство ведуть мудаки ).

Але головне, що цього разу всі залишились живими.

svoboda.zhitomir.ua