Финансовый Майдан — 22 дня под стенами НБУ

692

Акція під стінами НБУ триває вже тринадцяту добу, день і ніч активісти стоять на варті свого, вже обжитого майданчику. Кожного дня до акції долучається все більше та більше учасників, неплатоспроможних валютних позичальників, вкладників, всіх постраждалих від девальвації гривні, які приїжджають с усіх куточків України. За, майже 2 тижня, зі сторони влади до мітингувальників жодного разу ніхто не вийшов, окрім представників та керівників МВД після шокуючого розгону Фінансового Майдану, та де кількох депутатів. Також, на території майданчику після розгону знаходяться працівники патрульної служби міліції спец. призначення "Київ-1" , координатором якого є Євген Дейдей, колишній Сотник 7-ї сотні оборони Євромайдану.

Не дивлячись на ці події, та жорстоку інформаційну боротьбу, яку ведуть Комерційні банки в купі з НБУ, вустами деяких телевізійних каналів та «вибросів» у соц. Мережах, рух Фінансовий Майдан продовжує свою боротьбу, оскільки має повне право, законне право, про яке повинен пам'ятати кожен сьогоднішній чиновник чи керівник: «єдиним джерелом влади в Україні є народ!», отож активісти просять почути їх.
Активісти говорячи про результати за 3 тижні проведені під стінами НБУ:

"Ми продовжуємо відстоювати свою мету — прийняття законів, працюючи відразу у всіх напрямках. На майданчику Фінансового Майдану ви знайдете будь-яку інформацію про статус роботи нашої групи.

Як відомо, ми висловили недовіру роботі ряду організацій і органів, які причетні до вирішення питання валютного кредитування, у тому числі і Громадської Раді при НБУ, і це недовіра було прийнята керівництвом. Разом ми сила, навіть тоді, коли деякі сили намагаються розтягнути загальний рух позичальників по частинах. Майданчик Фінансового Майдану відкритий для всіх без винятку, кожен в праві приєднатися, від громадських організацій або себе особисто, тут раді всім, всі ми люди, всі ми втомилися від тривалого процесу, який погіршує і без того складну в країні ситуацію."

http://gkbankov.org/uk/