В Киеве подрезали кандидата от партии Ляшко

467

В Киеве вчера совершено нападение на режиссера-документалиста, кандидата в депутаты от Радикальной партии Ляшко Марка Греся. Об этом, пиешет Телекритика, сообщил в фейсбуке его коллега по партии Игорь Мосейчук.

За полчаса до нападения Марк Гресь в эфире «Черного зеркала» на ТК «Интер» сообщил, что у него есть более 5 часов документального видео связанного с событиями в Иловайском котле, на котором зафиксирована правда о том, как были отправлены на смерть более двух тысяч украинских солдат.

Чуть позже Мосейчук добавил фотографию избитого Греся и высказал предположение о причинах нападения:

«Саме в ці дні Марк проводить журналістське розслідування і працює над створенням фільму про Іловайський котел. Зараз закінчується монтаж фільму “Правда про Іловайську трагедію”, який найближчими днями побачать українські глядачі.

Переконаний, що саме наявність у Марка Греся документальних свідчень про Іловайську трагедію стали причиною нападу на нього. Хочу попередити організаторів і замовників замаху на життя Марка Греся: документальні відеозаписи і свідчення очевидців Іловайської трагедії є не тільки в Марка, оригінали зберігаються в надійному місці, а копії є в тому числі в Європі. Жодного сенсу їх шукати, нападати на тих, хто з ними працює, немає, ми живемо в інформаційному світі, який дає можливість моментальної розповсюджувати інформацію. » — написал Мосейчук.

Ляшко призвал Арсена Авакова немедленно расследовать инцидент и наказать нападавших.

По материалам: ord-ua.com