Той хто багато відсидів у в’язниці просто так не здається

555

Останнім часом дуже багато читаю про себе цікавого в медіапросторі, тому вирішив сам написати хто я, звідки такий взявся, чому так багато знаю і так цікавлю деяких впливових людей.

Основна теза – я в Україні був є і залишаюся, не тікаю , не зраджую і не обливаю нікого брудом, не дивлячись на весь той бруд, який виливають на мене і на те, що я просидів 4 роки у СІЗО і вийшов за нестачею доказів. Так, суди і досі йдуть, але останній, наприклад, перенесли, бо ніхто, крім мене не з”явився... Отже,

Життя. Бізнес . Вязниця.
Вже другий рік як я на волі (але мене ще досі не виправдано, ви ж розумієте, що треба тримати поводок коротким...), зміни проходять у житті кожної людини, яка прагне до чогось нового. В моєму житті їх було безліч, були стрімкі злети і падіння, якщо можна так назвати, я отримав колосальний життєвий досвід, адже я народився в СРСР, пройшовши безліч етапів – радянська школа, літні табори, перше кохання радіотехнічне училище, служба в армії , спогади яскраві і навіть романтичні. Потім були більш дорослі пригоди - я якраз був у Москві, коли штурмували Білий Дім, бачив Єльцина на танку... Мене завжди тягнуло на Захід, я жив у Німеччині, Франції та Чехословаччині, життя зводило мене з різними людьми. Я познайомився та довго підтримував дружні відносини з сімєю Вацлава Гавела. Ольга Гавел та Вацлав Гавел й досі залишилися в моїх спогадах як взірець людей з Великої літери.

У 2002 році в співпраці з Міністром Господарства Словацької Республіки я розпочав свій бізнес і ми з паном Гарахом залишаємось друзями по сей день.

Компанія Корлеа Інвест, яку я створив, була однією з найбільших приватних енергетичних компаній у Європі з філіалами у 13-ти країнах світу та річним оборотом 1 мільярд євро.

З 2002 до 2011 року я повністю віддавав себе цій роботі. Звісно, що енергетичний бізнес давав мені можливість зустрічатись з людьми дуже високих рангів, як в Європі так і в Україні, в мене було безліч зустрічей з президентами та міністрами різних країн. Назарбаєв – президент Казахстану, Президент Туркменістану , України, Чечні, Словаччини, Молдавії, Румунії, Молдавії, Чехії, Венгрії, Болгарії, Балканських країн. З деякими з них я зустрічався неодноразово протягом 2002-2011 років. Все це були особисті зустрічі по питаннях енергетичного розвитку цілих країн, уявляєте? Так, якщо бути відвертим, то саме спілкування з такими людьми і почало мене затягувати на політичну орбіту, я почав дуже цікавитись політикою.

В Україні я познайомився з багатьма політичними діячами того часу, які й досі мають вплив на процеси в нашій державі, Партія Регіонів на початку становлення - Порошенко, Гайдук, Рибак, Азаров – це саме ті люди, які розпочали непогану справу і вели її доки не зробили велику помилку – пропустили момент, коли її узурпував Янукович... Згодом я дуже тісно спілкувався з Нашою Україною і Ющенком з любими друзями, далі були ЮВТ і Турчинов. З ними усіма є окрема історія. Наприклад історія з Юлією Володимирівною і Турчиновим привела мене до вязниці і чотирьох років ув”язнення без доказів і вироку. Без родини, без дітей, без близьких, в жахливих умовах і без поняття що буде завтра, але з надією і вірою, які роблять чудеса. Чи я помилявся? Запитаєте ви. Так, звісно я помилявся, вірив, підтримував, розчаровувався точно так само як і наш народ всі ці роки. І ось зараз я на волі і зараз я розумію, що це був для мене колосальний досвід, для мого розуму, для мого тіла і для моєї душі. Вийшовши з вязниці я дав інтерв”ю ТСН – Ользі Василевській, в якому описав лише малу частину соєї історії. Ні на кого я зла не тримаю, я навіть дякую всім причетним за той досвід. Опинившись на волі я відразу поринув у роботу, продовжив займатися бізнесом, створив компанію Е.Коннект. За цей короткий період часу у нас вже декілька мільйярдний оборот в гривні і ми повертаємось на європейський ринок.

Навіть будучи у вязниці я не забував про тих, кому потрібна допомога, я підтримував майдан і створена мною ГО "Українська Європейська Перспектива" досі допомагає нашим воїнам і дітям загиблих, хоча створювалася ця організація в 2011 році для захисту інтересів української опозиції , а тепер ми ще й започатковуємо проект по масштабній співпраці нашого політикуму з Європейським Парламентом і на мою думку це буде безпрецедентно. Але про це я розкажу згодом.

Одного дня до мене завітав Роман Безсмертний та запропонував взяти участь у розбудові Аграрної Партії України. Ми проговорили з ним нескінченну кількість годин доки він не дав мені відповідь на всі запитання. Я взяв час на роздуми і в результаті все-таки вирішив приєднатися і допомогти побудувати партію того зразка, якого потребує і заслуговує наш народ. Партію, яка допоможе своєю працею зробити наших людей щасливими, просто сказано? У слові щастя є все – добробут і спокій, здоров” я і мрія і впевненість у завтрашньому дні.

Тому, так, я прийняв рішення долучитися саме до Аграрної Партії, партії яка розбудовується з низу, яка не є популістською і не “ходить” під олігархами. Я вірю в їх ідею і буду з честю і відданістю працювати з ними, мені не потрібні мільярдні статки, я це вже маю, я ніколи не ввязувався в схеми грабунку державних коштів чи зради українського економічного інтересу і не буду ніколи цього робити.

Я би міг, в принципі, просто займатися бізнесом і не переживати за те, як далі буде розвиватися ситуація в Україні, але я не можу собі дозволити робити вигляд, що все добре і мене все влаштовує, коли я бачу як цю країну рвуть на куски у той час коли народ знедолений і зневірений, народ, який два рази виходив на майдан, здивувавши увесь світ. Моя думка – наш народ заслуговує на кращу долю і я вірю в те, що все-таки ми отримаємо у кінці кінців владу, яка буде працювати на благо цієї країни і народу, а не на своє власне збагачення.

Я мав час подумати над багатьма речами, адже в мене було 4 роки вільного часу, дякуючи владі Януковича. І зараз я можу з впевненістю сказати, що найціннніше для мене – це моя сімя, мої друзі, колеги по роботі та цілісність нашої країни.

Тому розпочав свою роботу в Аграрній Партії як член Президії, Політ Ради і Радник Голови Партії. Готуємось до виборів всіх рівнів. Я твердо вірю у перемогу тому, що команда яка зараз у нас є, достойна займати провідні місця у великій політиці нашої держави, це люди, яким дійсно небайдужа ця країна і цей народ, вони мають і відповідну освіту і відповідний досвід, а головне – чисті помисли і совість.

Люди втомилися від одних і тих самих облич, у нас просто аж смішно як подивишся на всі ці старі партії і їх лідерів, як вони умудряються на кожних виборах говорити, що сьогоднішня влада погана, довели країну! А самі? А самі в цій владі вже 20 років крутяться і зубами тримаються, щоб звідти не випасти, але ж відповідати ні за що не хочуть лише ходять, критикують всіх на світі і дурять людям голову. Це парадоксальна річ. Подивіться на останні дослідження – одні й ті самі партії і лідери роками, ЯК вони можуть щось зінити – 25 років пройшло, якщо вони не зробили нічого за цей час, може треба дати можливість новим людям туди зайти, не зіпсованим, не заплямованим, розумним? Ну давайте все-таки спробуємо хоч раз не вестись на гасла і на підкупи, а подумаємо і проголосуємо розумом? Може наші діти скажуть нам дякую?

Якщо коротко, чому я повірив у Аграрну Партію – це лідер і команда. Так, я їм вірю, сподіваюсь, що народ повірить теж. Я бачив дуже багато наших політиків у різних епостасіях. Мене мало чим і мало хто може здивувати. Я постараюся передати максимум свого досвіду лідеру Аграрної Партії, максимум зусиль докладу задля перемоги цієї політичної сили.

Як я реагую на весь той бруд, який про мене пишуть в медіа? Ну я готовий відповісти на всі запитання особисто, якщо комусь це цікаво. Зараз ми вступаємо в період передвиборчої боротьби і Аграрна Партія буде дуже багатьом стояти поперек горла, подивіться на результат на виборах в ОТГ, тому моя персона точно буде використовуватись як засіб для чорного піару проти лідера і партії, я лише прошу всіх думаючих людей відділяти чорне від білого і бажаю миру всім українцям! А ми, в свою чергу, будемо займатися своєю справою і перемагати конкурентів у чесній боротьбі, а не брехнею і наклепами.

antikor.com.ua