Суддя Апеляційного суду Одеської області Гончаренко В.М. Та її майно і борги

761

Вітаємо Вас любі співвітчизники, як щирі українці, які відстоювали права та свободи громадян на Майдані дуже зворушенні свавіллям суддів апеляційного суду Одеської області.

Яскравим прикладом беззаконності та нехтуванням Законів України є олігархічна суддя Гончаренко Валентина Михайлівна, яка не зважаючи на проведення люстрації та інших засобів пов'язаних з виконанням Закону України “Про очищення влади” продовжуючи панувати та збагачуватись за рахунок простих громадян вимагаючи з них гроші за отримання рішень на їх користь не зважаючи на те що такі рішення є законними.

Однією з улюблених статей кримінального законодавства які “полюбляє” пані Гончаренко В.М. є ст.190 “Шахрайство”, виражається це у тому, що вона злочинним шляхом та вводячи людей в оману присвоює собі грошові кошти.

Пані, а точніше панночка Гончаренко В.М. не соромиться збагачуватись через присвоєння собі, авжеж через підставних осіб, майна людей, які не можуть виконати зобов'язання перед фінансовими установами.

Якщо підрахувати статки судді-перевертня Гончаренко В.М., які оформленні особисто на неї та близьких родичів, то сума буде сягати десятки мільйонів гривень. Нам стало відомо що у власності та користуванні “людини правосуддя” є декілька автомобілів іноземного виробництва вартістю більш ніж 1 000 000 грн. кожна, а саме:
• Mercedes Vito;
• Mitsubishi Pajero;
• BMW 740i.

Всі ці автомобілі знаходяться в розшуку в зв’язку з невиконанням фінансових зобов’язань, але використовуючи свої повноваження вона та її родичі вільно пересуваються на них не зважаючи ні на що ігноруючи чинні Закони України.
Також у пані Гончаренко В.М. є наступне нерухоме майно:
• трикімнатна квартира у багатоповерховому елітному будинку на узбережжі;
• міні-маєток - двоповерховий будинок з земельною ділянкою у 20 соток.
Хоча сама зареєстрована формально за адресою: вул. Терешкової, 13 (гуртожиток) - ця адреса, як правило, використовується для того щоб отримати від держави квартиру як малозабезпечена особа.

Однак, не зважаючи на великий обсяг хабарів та багатомільйонні статки панночка Гончаренко В.М. має нахабство отримувати та не повертати гроші фінансовим установам, на її рахунку є не одноразові операції отримання кредитів у фінансових установах, але повертати гроші не збирається, оскільки користуючись своїм службовим становищем вона всіляко ховає прибутки від банків та затягує судові процеси. І це все придбано на заробітну плату “чесного судді”. Чи все це та багато іншого вона “наколядувала” коли була суддею у Красноокнянському суді?

У 2010 році До Вищої ради юстиції подавалась пропозиції члена Вищої ради юстиції від 02 серпня 2010 року про внесення подання про звільнення Гончаренко В.М. з посади судді апеляційного суду Одеської області за порушення присяги. Однак Ківалов С.В., який був на той момент Головою Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя, не дав можливості її звільнити, оскільки ще тоді коли був Головою Вищої ради юстиції пролобіював її для “просунення” своїх питань. Постановою Верховної Ради України від 05 квітня 2007 року № 878-V вона була обрана на посаду судді апеляційного суду Одеської області безстроково.

Нам, людям які вимушені були бігти від окупантів сходу України та переїхати до чудового міста Одеси, так і корінних мешканців цього міста турбує питання того за ради чого ми стояли під кулями на Майдані якщо нічого не змінюється, а тільки стає гірше. Коли дивишся як “жирують” прибічники часів Януковича та Ківалова, які призначались на такі посади як Гончаренко В.М. для виконання певних протизаконних завдань попередньої влади розумієш, що майбутнього у проведення реформ пов'язаних з “очищенням влади” не має.

stopotkat.net