Рінат Ахметов не тримає зла на експерта передачі «Профутбол»

501

Як відомо, в програмі «Профутбол», яка йшла в ефірі 14 липня на “2+2”, відповідаючи на запитання ведучого Ігоря Циганика, чому Віктор Леоненко вважає донецький «Шахтар» Ріната Ахметова достроковим переможцем чемпіонату України з футболу, який щойно стартував, експерт відповів: «Він може просто все купити, от і все … домовитися».

Наступного дня, за інформацією негайно відстороненого від ефіру експерта, висловлювання якого було розцінено редакцією упередженим й неприпустимим, йому зателефонував Рінат Ахметов і сказав, що в Донецьку на нього зла не тримають:

«Ми дуже тепло поговорили. Як кажуть, розійшлися друзями. Він мене підтримав, каже: «У Донецьку ніхто зла на тебе не тримає. Ти завжди правду кажеш. Ніяких непорозумінь між нами не залишилося»,- повідав Леоненко.

І от новина у підтвердження правдивості всього сказаного опальним експертом: 18 серпня Віктор Леоненко дебютує в програмі «Великий футбол» на каналах «Україна» й «Футбол».

Віктор Леоненко стане постійним учасником авторського проекту Олександра Денисова, а також братиме участь в аналітичних проектах власного виробництва телеканалу.

«Дуже радий приєднатися до команди каналу «Футбол». Впевнений, що співпраця виявиться плідною та цікавою для глядачів», - прокоментував свій перехід Віктор Леоненко.

Отже, колишній «динамівець» виявився абсолютно правим. «Донецькі» справді можуть про все домовитися. Зі всіма. В тому числі й з самим Леоненком.

Для повного комплекту не вистачає лише купівлі «Шахтарем» інших «динамівців», зокрема Хачеріді. І не лише його. А щодо футбольних арбітрів, то тут, вочевидь, всі питання теж вирішені й врегульовані. Так би мовити, самі собою і давно. А головне — надійно й надовго. Але знову таки, як зазначив сам Леоненко ще в “Профутболі” на “2+2” — все це “недоказуємо”. От і “всьо”.

За матеріалами: ord-ua.com