Присяжные из ОПГ Савлохова

1 064

lappedduzasavlohhЗВЕРНЕННЯ
щодо дій, дій відомого корупціонера, члена ОЗУ Савлохова Лук’янчикова Дмитра Артемовича
З великим подивом на сайті Київради за адресою: http://kmr.gov.ua/uk/content/informaciya-pro-kandydativ-v-prysyazhni-ta-narodni-zasidateli-rayonnyh-sudiv-m-kyyeva-2 було помічено наступну інформацію щодо того, що Лук’янчиков Дмитро Артемович збирається потрапити у присяжні Шевченківського районного суду м. Києва. Цей аферист, який неодноразово згадувався у піблікаціях сайту ord-ua.com знову виліз на світло і намагається теперь вирішувати долі людей у суді, хоча сам має давно вже перебувати за гратами!
Ця особа тривалий час намагаєтся усіляко зашкоджувати радіоаматорам м.Києва, і дуже незрозуміло, чому саме він вирівшим обрати напрямом своєї діяльності протидію звичайним радіолюбителям, які будують мережі зв’язку, в тому числі у збройних силах.
Нижче наводимо інформацію про його діяльність, яка стала предметом звернень до правоохоронних органів.

Звертаємося до Вас у зв’язку з тим, що з початку 2015 року на території України перебуває та веде діяльність зі збору інформації, що має значенння для державної безпеки громадянин Лук’янчиков Дмитро Артемович, 29.05.1965 року народження, уродженець міста Києва, зареєстрований за адресою м.Київ, вул. Павлівська 4/8 кв. 59, тел. 482-32-95, фактично проживає вул. Обсерваторна, буд 13/15, кв.44, може перебувати у котеджному містечку в с. Козин Київської обл. , проводить велику кількість часу за межами України у Італії або місті Сус республіки Туніс, мобільні телефони: 096 — 671-74-39; 067 — 501-05-80, мобільний номер у Італії: +3725 961-87-71, номер у мережі супутниковго зв’язку «Інмарсат»: +87077-648-55-56, адреси електронної пошти: deluk65@gmail.com та deluk65@ukr.net,володіє автомобілем RangeRover типу «джип» та морською моторною яхтою, що зареєстрована у Агентстві морського транспорту Грузії з реєстраційними даними, що наведені у додатку № 1., який з 1989 року проходив по оперативних обліках ГУБОЗ України в м.Києві як член ОЗУ Савлохова, співробітник ТОВ «Меркурій», на якого були зареєстровані фіктивні підприємства, зокрема ВАТ «Нафтопродукт», у якому він рахувався на посаді «віце-президента». (додаток № 2)
Зазначена особа є радіоаматором з позивним сигналом UT6UAвиданим державним підприємством «Український державним центром радіочастот» та з початку 2014 року, а саме від моменту збройної агресії Російської Федерації проти України, збирає інформацію про діяльність мереж зв’язку Державної прикордонної служби України, ЗСУ та інших відомств, зокрема 10 квітня 2014 року він разом з групою осіб був затриманий в прикордонному районі Чернігівської області на межі з кордоном РФ під час разгортання антенн з нез’ясованою метою, оскільки є дивним, що людина, яка більшу частину свого часу мешкає у Італії та Тунісі, вирішила відвідати район можливого вторгнення військ РФ з метою проведення сеансу радіозв’язку. Повідомлення про зазначену подію – додаток № 3 на 1 арк.
Крім того, після відсутності в межах України певний час, Лук’янчиков Д.А. повернувся наприкінці 2014 року до м. Києва та почав збирати інформацію про радіоаматорів, які були мобілізовані як зв’язківці до ЗСУ та інших силових відомств України та беруть участь в АТО. При цьому він сам ніякої участі як волонтер чи доброволець у проведенні АТО не приймає, висловлювався негативно щодо чинної влади та громадсько-політичного устрою України, у особистому спілкуванні виказував підтримку сепаратистам та діям Російської Федерації.
Предметом його цікавості були схеми зв’язку батальонів територіальної оборони Київської області, параметри апаратури, наявність шифрування, тощо.
Також Лук’янчиков Д.А. з початку 2014 року проводить масове написання скарг та заяв, що йому заважають та створюють радіозавади радіоаматорські ретранслятори у різних областях України – від м. Києва та області, до міст Дніпропетровська, Харкова, Одеси, хоча в цих містах він не буває, проте постійно пише скарги до ДП «Український державний центр радіочастот» з вимогою припинити їх діяльність та покарати власників, хоча законних підстав для цього немає.
У двох випадках він особисто приїздив та погрожував радіоаматорам, які вставновили та налагодили ретранслятор, як це було у м. Обухів з Берестневим Сергієм Михайловичем (позивний cигнал UR7UT) та у м. Києві з Балагутою Петром Анатолійовичем (позивний cигнал UT2UA).
При цьому хочемо зазначити, параметри ретрансляторів, які впродовж останнього часу встановлюються радіоаматорами по всій території України, надаються до військових комісаріатів, органів державної влади, служб швидкої медичної допомоги, з метою їх використання в якості резервного каналу зв’язку у випадку введення надзвичайного чи військового стану або початку бойових дій.
Так, наприклад, радіоаматорами було введено в дію кілька ретрансляторів (ехорепітерів) у зоні АТО та м.Києві для використання їх військовослужбовцями ЗСУ.
Під час особистого спілкування Лук’янчиков Д.А. називає себе бізнесменом, а наявність шраму на грудях (фото у додатку № 4), пояснює тим, що раніше воював у французькому «іноземному легіоні», хоча ці тілесні ушкодження були отримані ним під час бандитських «розборів» у середині 90-х років.
Постає питання, чому саме Лук’янчиков Д.А. , особа без постійного місця роботи, що регулярно перетинає державний кордон України на власному морському судні, та може провозити на ньому будь-які заборонені предмети (гроші, зброя, вибухівка, отруйні речовини) так активно почав проводити діяльність зі знищення важливих для обороноздатності держави резервних систем зв’язку та збору інформації про зв’язок батальонів територіальної оборони.
Враховуючи вищенаведену інформацію, просимо Вас поиширити інформацію про цю особу з метою припинення незконної діяльності Лук’янчикова Д.А. та недопущення потрапляння його до присяжних Шевченківського райсуду м.Києва.

По материалам: ord-ua.com