Ознаки якісного дивану або на що треба звернути увагу при купівлі м’яких меблів?

1 775

1Диван вважається невід’ємною частиною будь-якого інтер’єру, незважаючи на те офіс це чи дім. Якщо ви вирішили придбати м’які меблі слід враховувати деякі деталі звернути увагу на дивани українського виробництва. Вони відомі своєю високою якістю, тривалим терміном експлуатації та відносно невеликими цінами.

Фабрика меблів «Лісма» пропонує великий вибір для найвибагливіших покупців. Продивившись онлайн-каталог, вам вдасться без сумніву підібрати диван, який буде гармонічно відповідати інтер’єру житла та повністю задовольнить побажання.

Спочатку слід продумати для яких цілей буде використовуватися диван. Далі звертаємо увагу на якість товару. Важливим є конструкція меблів, наповнювач та оббивка. Виробники виготовляють м’які меблі, використовуючи різноманітні матеріали, тим самим складається і підсумкова вартість.

Відносно стилю та дизайну меблів, це безумовно важливо але повністю на ваш розсуд. Головне, щоб диван відповідав дизайну та кольоровій гаммі кімнати.

Якісні дивани відрізняються деякими особливостями

Якщо меблі вироблені дотримуючись усіх необхідних правил та стандартів, то вони відрізняються наступними ознаками:

  • зверніть свою увагу на шов, особливо країв. Чим більше швів, тим дорожче диван. Найкращим варіантом буде подвійний шов;
  • кріплення деталей. Кожні меблі мають каркаси, ніжки та інше, вони між собою повинні надійно бути скріпленні. Саме від цього буде залежить термін використання та цілісність дивану;
  • обробка поверхні дерев’яних деталей та стиків. Не має бути задирок, нерівних країв, слідів клею або щілин;
  • попросіть відсунути диван від стінки та уважно розгляньте якість задньої стінки. Адже більшість несумлінних виробників, бажаючи зекономити час, не прикладають зусиль для однакової обшивки переду дивану та задньої поверхні. Якісний диван повинен бути бездоганним з усіх сторін;
  • конструкція розкладання не повинна заїдати або чіплятися при спробах розкласти диван. Складатися диван теж повинен швидко та без прикладання зусиль.

Пам’ятайте від якості матеріалу оббивки, бездоганної конструкції та професіонального виробництва залежить термін користування м’якими меблями. Саме тому, рекомендується замовлять дивани у перевіреної фабрики «Лісма». Великий вибір кольорів, матеріалів, механізмів, розмірів та доступні ціни, все це, пропонується українському покупцеві. Усі м’які меблі функціональні, компактні та гармонійно доповнять ваше житло. Поспішайте замовити диван вашої мрії!