Королевська знову “має мрію”. Тепер у Слов’янську

737

На початку вересня потрапив на чергову проукраїнську акцію у Слов’янську. Одна з жінок у своєму виступі згадала Королевську, яка почала навідуватися у місто. Жінка закликала не пускати колишню соратницю Януковича до Слов’янська. По суті жінка пропонувала гнати Королевську зі Слов’янська так, як це робили у Києві:

Тоді люди думали, що Королевська готується балотуватися до Ради по “округу Азарова-молодшого”. Проте серед кандидатів 47-го виборчого округу її прізвища не знайшлося.

Не дивлячись на це Королевська продовжує навідуватися до Слов’янська. Причому не з порожніми руками. Разом із президентом благодійного фонду “Дорога жизни” Юрієм Солодом вона завалює місто “гуманітарною допомогою”.

Хтось може подумати, що таким чином Королевська спокутує гріхи минулого. Ні. Усе банально та цинічно.

“Опозиційний блок” висунув цього Юрія Солода кандидатом у депутати у мажоритарному окрузі Слов’янська. Але у Королевської до нього особистий інтерес. Це її чоловік (муж).

Королевська знову “має мрію”. Тепер мрія у тому, щоб потрапити до Ради разом зі своїм чоловіком.

І ця парочка нічого кращого не вигадала, ніж проводити виборчу кампанію “по старому”: з продуктовими наборами та “допомогою” малозабезпеченим.

Ось фото з круглого столу родини Королевських з “представниками громадських організацій”:

Сподіватися, що прокуратура візьметься за підкуп виборців родиною Королевських, не варто. Подібні факти розповсюдження кандидатами проднаборів під час цієї виборчої кампанії залишаються без реагування відомства Віталія Яреми.

Тож справа за самими мешканцями Слов’янська. Чи змінилися вони? Чи зробили висновки зі своїх попередніх помилок? Адже подібна виборча кампанія з “гуманітарною допомогою” у вигляді продуктових наборів від благодійного фонду кандидата проходила тут лише 2 роки тому.

У 2012 син прем’єра Миколи Азарова Олексы як справжній кандидат-парашутист прилітав до Слов’янська прямо з Відня. Продуктові набори та адмінресурс допомогли. Він набрав 76% або 62 615 голосів виборців. Але під час найважчих часів для цих людей він зрадив своїх виборців. Залишив на терористів Гіркіних-Стрєлкових та мерів пономарьових.

Ах да, ледь не забув. Сама Неля Штепа називала Азарова “найкращим депутатом”. І він, за її словами, був для Слов’янська “виграшем у лотерею”.

“Виграш у лотерею” за 2 роки перетворився на “русскую рулетку”.

І проукраїнські налаштовані мешканці Слов’янська зробили висновки. Королевську вони сприймають відповідно:

Скільки виборців у Слов’янську готові не продатися за “гречку” черговому парашутисту побачимо вже менш ніж за місяць. Хочеться сподіватися, що “чергова мрія” Королевської закінчиться так само безславно, як і з її чоловіками-2012.

PS Як бонус) Рядки з пам’ятної пісні 2012-го “Ты не видишь, шо ли”:

Просто время щас такое,

Шо оно как есть “такое”,

Выдается за другое.

Як бачимо, рядки з 2012-го актуальні і нині…

"Олексій Братущак"

 blogs.pravda.com.ua