Іван Корсун минуле головного міліціянта Полтавської області

550

Іван Корсун обіймав керівні посади у черкаській міліції з 2002 року.
Нагадаємо, що протягом минулого року черкаські журналісти мали численні питання до Івана Корсуна, заступника начальника УМВС України у Черкаській області, з приводу молодиків спортивної зовнішності, які були присутні на кожній акції на боці Партії регіонів.
Іван Корсун переконував, що не знає, що за молодики по мітингах ходять. Навіть дякував журналістам за підказки та фотографії, на яких фігурують найманці від влади. Казав, що проведуть перевірку та виявлять причетність молодиків до правопорушень. «Це можуть бути хлопці з групи підтримки якоїсь партії. Якої — я не знаю».
Такі пояснення одного з керівників управління міліції, які завжди знають, хто, де, що робить і чим дише, журналісти сприйняли просто як насмішку, – повідомляли медіа.
Як повідомляв сайт «Про головне», саме Корсун керував «тітушками» та «Беркутом» 22 березня 2013 року, коли журналістів, а також народних та обласних депутатів від опозиції не пускали на сесію Черкаської обласної ради. А депутат Олександр Сінгаєвський упізнав у полковнику того, хто зламав на мітингу йому пальця.

По материалам: ord-ua.com