Группа Надала. Бизнес на войне

725

Декілька слів про роботу Складу по збору допомоги воїнам АТО ( м.Тернопіль, Східний масив, вул. Ак. Дністрянського 10, тел. 068 587 45 53).
Керуючись принципом прозорості та відкритості повідомляємо :

1. Громадянам України навіюють фразу : де 2 українці, там 3 гетьмани… Хочемо повідомити , що це не правда. Свого часу нами було анонсовано проведення робіт по створенні Центру бійців АТО. В цей же час аналогічним проектом зайнялась представниця «Айдару» — Ліза Шапошнік («…донецька дівчина, яка стала легендою Майдану. Нещодавно повернулася з фронту, там три місяці у складі «Айдару» боронила Україну…- цит.). Враховуючи всі обставини , з метою економії ресурсів, нами прийнято рішення: роботи по центру бійців зупинити, оскільки не має потреби, в Тернополі, в двох центрах для бійців. Тобто станом на сьогодні таким проектом , по суті , буде займатись тільки одна Ліза . З своєї сторони гарантуємо повну підтримку в усьому необхідному.

2. В зв’язку з вивільненням часу (що витрачався на виготовлення документів по підготовці Центру бійців АТО) , ТОГО «Тернопільські підсумки» прийняли рішення приділити більшу увагу незаконним забудовам, в м.Тернополі. Ця робота була призупиненав серпні 2014р. Армія гостро потребувала буржуйки, устілки, теплі речі. Довелось відкласти все, і зайнятись виробництвом. Станом на сьогодні процес виробництва налагоджено. Тож…

3. На підставі звернення громадських організацій (в тому числі ТОГО «Тернопільскькі підсумки») , за дорученням президента України , Тернопільською ОДА створено комісію по розслідуванні питання зникнення (КРАДІЖКИ В ГОМАДИ) 25 га . парків Тернополя. Під час першого засідання комісії ТОГО « Тернопільські підсумки» озвучили свою позицію : «В Тернопільскій міській раді створено організоване злочинне угрупування, метою якого є розкрадання земель та майна міста громади, знищення економіки міста Тернополя в цілому. Очолює угрупування : Тернопільський міський голова — Надал Сергій Віталійович».

Схема розкрадань:

— Сесія Тернопільської міської ради передає безкоштовно землю або майно комунальному підприємству.
— КП передає землю приватному інвестору, на підставі інвестиційної угоди.
— Згідно цієї ж угоди (для прикладу з трьох під’їздного дев’яти поверхового будинку) місту передається 100м.кв. Ці метри одразу закріпляються , в вигляді квартири, за чиновником високого рангу. Який , в свою чергу, «починає кришувати» незаконну оборудку.

4. Про роботу комісії повідомимо згодом, оскільки робота її триває.

5. Наступним питанням , окрім крадіжки парків, є на нашу думку, — перетворення міста Тернополя в селище міського типу. Кожен гість Тернополя вийшовши з Залізничного вокзалу , в скорому часі, побачить лише будинки. В міській раді нікого не цікавить де будуть стояти автомобілі, і взагалі , як виглядатиме після «так званої реконструкції «Привокзальна площа». В цьому проекті «ЗЛОДІЙ У ВИШИВАНЦІ» розрахував все просто : поряд мешканці не живуть, то ж, протестувати буде нікому. Та нажаль помилився. Заява ТОГО «Тернопільскі підсумки»:
До чиновників всіх рівнів, що погоджували будівництво на Привокзальній площі.

Просимо Вас повторно вивчити всі документи на предмет відповідності Державним Будівельним Нормам та стану патріотизму в Ваші душі . В випадку , якщо Ви не виявите порушень, чекайте нас в гості. Ви засиділись в своїх проникших нафталіном кріслах. Звільніть їх для патріотів, що повертаються з АТО.
Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки»
Білан Т.Б.

P.S.В грудні 2014р, коли на Майдані відбувались революційні події, Яничар у вишиванці , з Львівській таможні відлітав в теплі краї поніжитись на сонечку… Вивозив з собою антикваріат — надбання Української нації… Це робилось з любов’ю в душі до держави Україна… Митника, який зловив Серьожу з іконами та брюліками — за вказівкою потужного регіонала — вигнали з роботи. Яничар Сєрьожа — полетів в теплі краї, як нічого і не бувало…
Пройшов рік, декілька днів тому, коли під Дебальцевим точились запеклі бої,гинули патріоти, коли президент України обговорював питання введення надзвичайного стану, Міський голова Тернополя — Надал Сергій Віталійович, разом з заступником та відомим забудівником — паном Лилом полетіли в Іспанію на курорт. Добрі люди кажуть , що на власну віллу Сєрьожі… Думаю, що після таких вчинків, нікому в Тернополі навіть думка в голову не прийде сказати, як глибоко далеко цим людям патріотизм, місто Тернопіль і держава Україна…
Любіть Україну! Тримайте порох сухим!

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки»
Білан Т.Б.

 По материалам: ord-ua.com