Экс-глава КГГА: Кличко грабит киевлян

646

Экс-глава КГГА Владимир Бондаренко считает, что Виталий Кличко грабит киевлян:

- Сьогодні я направив до Віталія Кличка листа із проханням припинити пограбування кожного киянина, у якого вдома стоять газові плити.

Станом на сьогодні практично у кожному другому будинку відсутнє гаряче водопостачання.

І зараз я навіть не буду обговорювати «дивнуваті» пояснення київської влади про нібито економію газу в якихось сховищах для Києва на зиму (де ці окремі сховища для Києва?).

Мова йде про умисну змову чи кругову поруку з метою наживи на киянах.

Схема така: у тих будинках, де відключено гаряче водопостачання, жек нараховує подвійну оплату за споживання газу, мотивуючи це тим, що люди буцімто підігрівають воду на газових плитах.

По-перше, щоб стягувати такі платежі, слід довести, що людина ту воду таки гріла — принаймні так було б хоча б законно. Бо без доведення факту він є звичайною брехнею.

По-друге, у багатьох квартирах установлено бойлери для підігріву води, і люди давно не гріють у кострульках воду. Для таких мешканців це чистої води грабунок серед білого дня.

З приводу цього люди звертаються до усіх міських жеків із численними скаргами, проте отримують приголомшливу відповідь: чекайте до 2017 року, коли жеки спроможуться установити газові лічильники, а до тих пір платіть подвійну ставку за газ. Наявність бойлера нікого навіть не обходить.

А тепер про «золотий клондайк», що виникає в результаті такого грабунку:

є чіткий облік газу в газопостачальників, який по факту витрачається споживачами;

є накручені подвійні тарифи за газ для киян, який споживачі не використовують, бо у них є бойлери і вони не гріють воду у каструльках;

виникає різниця між фактично спожитим газом, і газом на папері, який нібито кияни спожили. На оту різницю газопостачальник не витратив ні копійки, бо її фактично не було, а кияни за неї уже сплатили гроші. А хто ж ті загадкові газопостачальники? Усім відомі Бойко-Фірташ-Льовочкін! Вони нікуди не ділися, спокійно і безкарно наживаються у нинішній ситуації на киянах і отримують надприбутки. І сьогоднішній київській владі про це добре відомо! Чому міський голова не реагує на таке відверте щоденне пограбування столичних мешканців угрупуванням Фірташа — особисто для мене питання риторичне…

По материалам:  thekievtimes.ua