Ніна Москаленко упізнала Тітушка серед рейдерів, які громили її будинок

540

Київська вчителька Ніна Москаленко звернулася у міліцію у зв'язку з рейдерським захопленням частини її будинку у пер.Землянському у Києві.

За її словами, серед групи осіб, які брали участь у цьому захопленні - обвинувачений у побитті журналістки 5-го каналу Ольги Сніцарчук і фотокореспондента Владислава Соделя під час акції опозиції 18 травня в столиці Вадим Тітушко.

"Серед групи осіб, які брали участь у рейдерському захопленні, є і Тітушко. Він проходить, як невстановлена ​​особа", - розповіла Н.Москаленко.

За її словами, рейдерське захоплення житлового будинку, частина якого належить їй, був у квітні-травні нинішнього року. У зв'язку з цими подіями вона написала заяву до міліції. За словами Н.Москаленко, інформація про це внесена до Єдиного реєстру досудових досліджень, відкрито кримінальне провадження. В.Тітушко проходить, як один з учасників захоплення, але у нього немає процесуального статусу.

Як повідомляли раніше ЗМІ, Н.Москаленко, яка проживає у приватному секторі в Києві, протягом півроку піддавалася неодноразовим рейдерським нападам: її вікна били, а на неї завели три кримінальні справи і намагалися звільнити з роботи. Вчителька впізнала в підозрюваних у побитті журналістів на київському мітингу опозиції рейдерів, які розгромили її будинок.

"Чотирьох грабіжників я точно упізнала. Це вони постійно нападають на мій будинок. Те речі виносять, то паркан ламають ... 30 квітня знесли частину будівлі ... Якраз після знесення з ними розраховувалися перед входом у Ботсад, мої сусіди це бачили", - розповіла вона .

По материалам: gazeta.ua