Юрий Борисов, бессмертный Тарас Козак и Василий Писный?

838

borissovjurrrrВРИО заместителя начальника Львовской таможни Юрий Борисов пойман на взятке. На сущей мелочи в размере 5 тысяч долларов. Это вполне закономерный исход деятельности Борисова. Но возникает вопрос, а кто его, несмотря на необходимость люстрации поставил на эту должность? Тарас Козак? Или дистанционно Игорь Калетник?
«Сьогодні, 19-го січня, під час отримання хабаря був схоплений Юрій Борисов, тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Львівської митниці ДФС.
Чиновника затримали на отриманні понад 5 тис. доларів.
Світлана Добровольська, речниця ГУ Національної поліції у Львівській області, підтвердила цей факт, а також додала, що затримання проводило управління захисту економіки ГУ НП у Львівській області спільно з військовою прокуратурою Західного регіону.
Деталі операції правоохоронці обіцяють повідомити згодом.
Як відомо, Юрій Борисов є одним із людей та екс першого заступника Міндоходів Степана Дериволкова та екс-голови ДФС Ігоря Калетника.»
Нашим форумчанам этот персонаж давно известен.
«Найкращим люстратором у системі митних органів виявився начальник Львівської митниці ДФС пан Горобинський. Люстрація для нього полягає в тому, що Віктор Жук та Юрій Борісов йому носять гроші, а він їм каже, що не пишіть ніяких заяв на звільнення, йдіть на лікарняне чи у відпустку, я вас не люструю.»
«Юра Борисов до митниці працював наглядачем у 48 зоні.»
«Стоїть питання моральності, чи може права чи ліва рука на львівський митниці калетника , Юра борисов перебувати в сьогоднішних умовах на посаді? Коли калетника засудженно суспільством, а найближенні при великих посадах . Особисто мене не цікавить буде юрко красти чи наглядати чи виявляти. Він як і Попазогло пудрик харчеко дериволкова березовский , тобто люди якім було надано право дзвонити на пряму до калетника, морально не мають право перед суспільством займати Будь- які посади , незалежно від того як вони будуть виконувати своі обов’язки.»

Тем не менее, несмотря на все это Юрий Борисов был благополучно возвращен в «схемы» и добросовестно обеспечивал непрерывность денежной реки, текущей начальству ДФС, ну и себя не забывал. И все-таки, кто же вернул его на должность? Теневой хозяин львовской таможни Тарас Козак? Или теневой куратор от СБУ Василий Писный? Ведь ни для кого не секрет, что в СБУ Писный занимается исключительно обеспечением контрабандных потоков на западных границах, ну и не формально, автомобильной контрабандой в интересах своего куратора – Юрия Артюхова.
Интересно также и то, будет арест Борисова единичным явлением или все-таки возьмутся за весь «львовский куст»? А куст, надо заметить, весьма разветвленный. Напомним немного о нем.

По материалам: ord-ua.com