«Свобода» бреше і захищає агентурних квартирних шахраїв ? На жаль …

563

10 вересня 2013 року суд за позовом Удода не відбувся з незрозумілих підстав. 11 вересня суд продовжився і знову був відкладений. Представник Новогуйвинської селищної ради вперто чіпляється за квартиру покійного Дмитра на користь доньки Мудренок — СБУчена агентура не кається. Нотаріус викручується, як може, але в Удодів є досі не оприлюднені документи. Ці пенсіонери чомусь свято вірять в порядність прокурорів з суддями ...

Тим часом осередок «Свободи» марить про якесь там «замовлення влади». Знову будуть збирати долари на підкуп суддів та правоохоронців?

Цікаво, як саме і коли саме закривали кримінальне провадження і чому Мудренок про це не було відомо, як вона стверджує на відеокамеру під час інтерв'ю?

Я радий такій гарній можливості — незабаром в судових засіданнях будемо з'ясовувати, коли, за яких обставин і хто конкретно з представників влади, прокуратури та міліції блокував розслідування щодо квартирних шахраїв та зловживань влади.  Перші прізвища вже відомі, документи давно чекають на оприлюднення ...

Слідчі дії не проводяться. Та й на що можна сподіватись, коли, наприклад, прокурор обласної прокуратури Чумаченко одного дня прийняв обгрунтовану постанову про порушення кримінальної справи проти селищного голови Гарбуза, а наступного дня раптом прийняв постанову про закриття цієї кримінальної справи . Так що експерт, який не схотів визначити причину смерті Дмитра Удода, може спати спокійно, як і ті міліціянти, котрі писали відмовні відписки під диктовку шахраїв.

Далі буде ...

По материалам:  svoboda.zhitomir.ua