Дерьмо не тонет. Мельник перекрасился

647

Мельник не зміг приховати факту, що зустрічався з президентом після повернення з Америки http://youtu.be/z_d5VCW0vP0
Петро Володимирович повернуся на батьківщину «політв’язнем» режиму Януковича. Екс-ректор податкового університету зазначає, що за інформацією екс-голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, саме Янукович віддав наказ його попустити і скомпрометувати. Ще Мельник жаліється, що попав у цю банду (Партія Регіонів) раніше ніж це побачив український народ на Майдані. Петро Володимирович вже сумує, що створював і очолював парторганізацію «Партії Регіонів» в Київській області, де за словами утікача і надалі залишається багато хороших людей, яких не треба плямувати, а дати їм можливість переформатуватися (в народі – перефарбуватися). Не дивлячись на це Мельник вийшов із «Партії Регіонів» оскільки вона палець об палець не вдарила аби йому допомогти.
Зрозуміло, що без серйозних гарантій Мельник би не повертався на Україну, де на нього відразу чекало ув’язнення за втечу. Жив би собі в Америці де в нього живе донька від першого шлюбу, у якої він і гостив. Мельник не зміг приховати того факту, або й не хотів приховувати, що зустрічався після повернення з Америки з Петром Порошенком. За словами екс-регіонала він добре знає президента, з яким був разом у парламенті протягом останніх трьох скликань.
Тому й не дивно, чому утікача, який перебував у міжнародному розшуку відразу звільнили під заставу після повернення на батьківщину. Зрозуміло чому досі генпрокуратура не порушує кримінальні справи, за мільйонні оборудки, які будучи заступником голови бюджетного комітету у Верховній Раді, Петро Володимирович проводив протягом багатьох років.
Наступне судове засідання, яке відбудеться 3 вересня о 9:30 в Ірпінському міському суді, може пролити світло, на домовленості Мельника і Порошенка. До-речі прокурор, який представляє державне обвинувачення в суді, особливо не намагається засудити хабарника…


"Володимир Тищенко"

По материалам:  facebook.com