Арешт і знущання над українським патріотом

740

22 вересня біля загальноосвітньої школи № 17 представники влади проводили мітинг, присвячений Дню партизанської слави України. Мітинг проходив у найгірших традиціях радянського періоду — майоріли червоні прапори КПУ, не було жодного державного прапора України, «масовку» забезпечували неповнолітні учні школи та «ветерани», більшість з яких була ще малими дітьми під час окупації України фашистами. Промовці озвучували радянські пропагандистські штампи, партизансько — визвольна боротьба українців висвітлювалась лише за версією відвертих «московитів» тощо.

Аж раптом до мікрофону приступив член ОУН Юрій Градовський, котрий засудив «московських холуїв» і намагався розповісти історичну правду про героїчну боротьбу справжніх героїв — українських націоналістів. Однак промовцю, в порушення українського законодавства і демократичних принципів свободи слова, «мітингові шістки» завадили вільно висловитись. Міліціонери, застосувавши фізичну силу, арештували промовця і примусово, в кайданах, доправили його до міського відділу міліції, де продовжували знущатись. Наприклад, сержант міліції штовхав патріота в спину в напрямку начальника міліції, щоб сфальшувати видимість нападу. Сам начальник міліції відкрито погрожував Градовському арештом на 15 діб.

Катування українського патріота припинилось лише тоді, коли до міського відділу міліції оперативно прибули представники громадських організацій. Цікаво, що начальник міліції намагався довести, нібито Градовький не є затриманим, а сам тим часом заблокував двері і перешкоджав «незатриманому» вийти з приміщення.

В той же день УМВС України в Житомирській області на своєму офіційному веб — сайті розповсюдило завідомо неправдиву інформацію про нібито хуліганські дії Юрія Градовського ( див. ГЕББЕЛЬСІВЩИНА УМВС України в Житомирській області ). За версією цього злочинного угрупування, на совісті якого досі тяжіють нерозкриті резонансні звірячі вбивства та продані кримінальні справи, патріот перешкоджав покладанню квітів та намагався зірвати важливий урочистий захід. Хоча документальні відеоматеріали та свідчення мітінгувальників повністю спростовують «рятувальну» міліційну версію (див. відео).

Дуже приємно, що в Україні не перевелись справжні патріоти, такі як Юрій Градовський, котрі не бояться привселюдно казати правду та боротись проти знахабнілої московитської «5 колони».

P.S. Обізнані громадяни розповідають, що Путін надзвичайно задоволений сепаратистською владою Житомирщини, котра спить і бачить на вулицях українських міст шибениці і російські танки.

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/aresht-ukra%D1%97nskogo-patriota-i-znushhannya-nad-nim-video.html